Fø’sdag

IMG_1393

Hele familien samlet til fødseldagskaffemik. Fjorten styk måtte der findes plads til omkring spise- og havebordet. Da det jo er Podens fødselsdag er hendes fars familie selvfølgelig også inviteret; far, farmor og halvsøster – og når også hendes kæreste havde taget mod til sig til at deltage blev vi pludselig mange.

Familien skal ikke formere sig yderligere for vi kan altså umuligt være flere.

Vi havde bagt boller og Red Velvet kager efter Annes opskrift og Salling havde leveret to fine skovbærdrømme. Dertil var der kakao med flødeskum og kaffe. Præcis som det hører sig til en fødselsdag i vores familie.

Hundene er gået i koma efter dagens udmattende selskabelighed og deres matte flader ud i sofaen med te, en rullepølsemad og sidste afsnit af “Call the midwife”.

Der er heldigvis ferie lææænge endnu…

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *