11 m/s fra vest og forberedelse til kaffemik

Det var ikke det store fornøjelse at arbejde i haven i dag… men jeg havde sat mig i hovedet at bedene skulle renses og græsset slås og så måtte jeg se stort på at det blæste en hel pelikan derude.

Det pibler op alle vegne, æbletræet har spæde grønne blade og tulipanerne står med store knopper. Desværre vælter skvalderkålen også frem sammen med alt det andet ukrudt. Jeg fyldte en sæk. Jeg kunne sikkert ha’ fyldt fem. Hvis jeg havde været fanatisk. Det er jeg så ikke!

IMG_1344

Jeg har hele den pukkelryggede, incl. ex-mand, ex-svigermor og papdatter til kaffemik på tirsdag og så må der gerne se lidt ordentligt ud både inde og ude.

Vi bliver flere end jeg har kopper og pladser til, så jeg har måtte ud på lånemarkedet. Min mor og jeg har ens kaffekopper… ret smart når vi skal være rigtig mange. Havebordet er fundet frem. Mit spisebord, som ellers har to tillægsplader, har kun plads til 10 og det er langt fra nok når alle melder deres ankomst. Det bliver hyggeligt og jeg ved, at Poden bliver glad for at se hele banden på sin fødselsdag.

IMG_1348_hvid

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *