God tid på en torsdag

Overskrifter som nedenstående kan få selv den mest fartglade poloejer til at lette lidt på speederen og tjekke, at pæren virker i alle 4 lygter.

razzia

Iflg. avisen skulle der bl.a. være kontrol af personbiler ved ‘kridtsvinget’ på E45 ud for Aalborg. Jeg kører gennem kridtsvinget hver eneste dag og kunne lige se i ånden, hvilken kø sådan en kontrol kunne forårsage i myldertiden – derfor stemplede jeg ud af firmaet tidligere end jeg plejer og kørte mod nordøst.

Jeg så ikke skyggen af kontrol, så det var spild af bekymring.

IMG_0988

Spild af tid var det derimod ikke for det betød, at jeg var i Hals så tilpas tidlig, at jeg kunne aflægge ‘de gamle’ et lille visit og stadig nå en ordentlig tur i mosen.

IMG_1046

Jeg tror, at de to røde har spottet flasken med citrus-hunde-shampoo, jeg havde med hjem fra dyrehandleren den anden dag… i hvert fald besluttede de sig begge for at bade i søen i dag. Mon de så tror de slipper for den store-bade-dag jeg har planlagt? Det gør de nok.

IMG_1062

 

10 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *