Blinis med stenbiderrogn

Det ser ganske lækkert ud, når jeg selv skal sige det… jeg håber, at det også smager.

IMG_0582

Stenbiderrogn
1 dl cremefraice
1/2 finthakket rødløg
1 dusk dild

Blinis:
2 dl mælk
1/4 pakke gær
100 g boghvedemel
50 g spelt eller hvedemel
1 æg
1/2 tsk. salt
Smør – til stegning

Lun mælken lidt og rør gæren ud i den lune mælk. Pisk boghvedemel, hvedemel, salt og æggeblommen i dejen. Lad den hæve med et rent viskestykke over i ca. 30 – 45 min. Derefter pisker du hviden stiv og vender den i dejen.

Varm smør på en god stor pande ved medium varme og kom små klatter dej på med en spiseske. Vend dem efter et minut eller to – eller bare når de er lækkert gyldne.

De færdige blinis anrettes med stenbiderrogn, lidt hakkede rødløg, en klat cremefraice og en lille dusk dild.

0

8 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *