Vandhund

Da jeg kom hjem i går havde den gamle fået sig forvildet ovenpå – det er aldrig sket før. Trappen er temmelig stejl og desuden åben, så det var lidt af en kunst, at få hende helskindet ned igen. Det lykkedes dog uden at nogen kom til skade.

Da jeg stod op til morgen var de også i stuen og jeg kunne se at den gamle havde hygget sig i sofaen.

Hvad kan man så lære af det? Huske at lukke børnegitret ind til stuen!

Det husker jeg nu!

vandhundpage1

Lillebror har udviklet sig til noget af en vandhund. Den lille sø i mosen er blevet et stort hit og jeg er lidt spændt på, om han har planer om at tage sit nyfundne mod med til stranden. Her er vandet noget vildere og opfattes muligvis som mere farligt.

040314_750-19

Efter en tur i det iskolde vand skal der varme i kroppen igen… det klarer de også helt selv (:

040314_750-23

Alle dagens billeder er uploadet i fotoalbum

11 Comments

 • Lone

  Hvor jeg nyder dine billeder af de skønne hunde, som er så charmerende og altid får mig til at smile 🙂
  Fotoet i sidebaren af øjet er meget fascinerende – smukt!

  • Mette

   Den her lille sø med sit stille vand var åbnebart nok til at overbevise Lillebror om badningens fortræffeligheder. Hvis vejret holder har jeg planer om at drage mod Vesterhavet på mandag – så må vi se om modet holder 🙂

  • Mette

   Tak Catarina – det går vildt for sig så det er mere held end forstand når jeg fanger et godt billede.

 • Marlene

  Nogle gange “glemmer” jeg at hundesikre sofaen, bare så han kan tænke “Ha der fik jeg hende:)”

  • Mette

   Jeg tror også, at Ninjaen konkluderede at sofabetrækket alligevel trænger til vask og så kunne hun lige så godt lægge sig der 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *