Fik jeg sagt jeg også har fri på mandag?

Det kom overhovedet ikke bag på mig, at mine kolleger fandt begrebet mammografi og brystundersøgelser særdeles underholdende… det pirrede i den grad deres fantasi og der gik kun et splitsekund før formiddagen endte på det lettere fredagsplatte niveau. Det er jo mænd (:

mammografi-1

Kl. 13.30 tog jeg hul på marts måneds første forlængede weekend. Og det samme gjorde min skrivebordsmakker. Han kunne selvfølgelig ikke tåle min optur over lange weekends og korte arbejdsuger (eller også keder han sig bare, når ikke jeg er der ;-)) , så han har også lagt sine sidste ferie dage på de næste mange mandage.

Jeg forlod Aalborg i det skønneste solskin og havde glædet mig til at komme hjem og hænge nyvasket sengetøj på snoren i haven, men sådan skulle det ikke være. Jo nærmere jeg kom Hals jo mere gråt blev det. Smådryppede gjorde det også.

Måske kan jeg nå det i morgen.

Jeg får nemlig en weekend gæst. Vi skal til fødselsdag, trave lange ture med hundene og sove længe i sprød linned.

Fik jeg sagt jeg også har fri på mandag? 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *