På den tredie dag blev der lys

Jeg har haft besøg af det sødeste menneske i weekenden og har fået hængt (længe ventede) lamper op i mit bryggers, som erstatning for det grimme lysstofrørarmatur huset vist er født med.

Nu hænger der klædelige fotolamper i fine pink stofledninger.

Anders er ikke så begejstret for de to røde kommoder, så de måtte – til deres store skuffelse – nøjes med at se ham arbejde gennem børnegitret i deres værelse.

IMG_9725_sh_740

På grund af deres fladmaste snuder og smalle næsebor – særligt udpræget hos Ninjaen – er de fulde af snorkelyde. Det bliver ofte mistolket af både mennesker og hunde, som tror de knurre. Intet kunne være mere forkert. Lydende er tværtimod nærmest at sammenligne med en kats spinden og er ofte et udtryk for velbehag.

Aggressivitet ligger dem meget fjernt og selvom de er store, så er de overordentligt fredelige – men jeg respekterer selvfølgelig, at ikke alle er lige så begejstrede og hundene accepterer uden vrøvl, at måtte følge med gennem tremmerne.

IMG_9710_sh

Poden har Poloen. Igen. Det betyder, at mosen og stranden må vente og i stedet hopper jeg i løbeskoene. Den gamle orker ikke de lange ture mere, så det bliver kun Lillebror og jeg, der tager den lange runde Sønderskovvej/Måholtvej/Aalborgvej.

IMG_9720

5 Comments

 • Monica

  Ah ja alle deres udtryk, med og uden lyd… Bundy er også en snorker… Og hvis man så giver en omgang nus, så får volumen et ekstra hak op!! Eelsker den lyd… Men er helt med på at ikke alle har det sådan. og når de så styrter ovre på den anden side af vejen når vi går tur… Jmn så er det også ok…Vi skal jo være her alle sammen…

 • MissMuffin

  Jeg elsker de der snorke-lyde og forbinder dem netop med noget godt. Men jeg er også vokset op med meget flad-næsede pekingesere og så mors shar pei’er, det siger akkurat samme lyde. De fleste bulldogs gør det også. Tror faktisk det er en af grundene til, at jeg holder meget af alle de fladnæsede racer. De har så meget udtryk og personlighed gemt i de små lyde..

  • Mette

   Jeg synes også det er hyggeligt, men jeg kan godt forstå mennesker der ikke er vant til hund godt kan blive lidt betænkelige.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *