Søndag er ikke hviledag her

Sneen er lige straks helt væk og man kan nærmest dufte foråret derude. De sidste dages regn har gjort et stort indhug i de store bunker af sne og nedenunder vælter det op med spirene forårsblomster. Sidste år kom der én erantis. Én. Det fik jeg gjort noget ved i efteråret og det er de spirer, der nu er at se.

Der er desværre også andet at se. Nemlig at områdets katte åbenbart har udnævnt min forhave som byens kattetoilet. ØV. Jeg har fundet en mulig løsning i et produkt, der hedder “Get off my garden”. Det har min lokale dyrehandler på hylden og det skal prøves. Det er altså ikke særlig fedt at luge i bedene og så få en kattelort op i hånden.

020214-4
Torvet i Hals

De næste fjorten dage er der vinterferie over det ganske land. Det plejer at være et par uger, hvor der er tid til at rydde op i bunkerne på jobbet – men den tror jeg desværre ikke på i år, hvor der også er 4 udedage på programmet. Hvis jeg opnår at se bunden af mine egne bunker, skal jeg vist være glad.

Jeg synes, jeg er blevet god til at prioritere opgaverne og undlade at lade mig stresse af de voksende bunker. Mange må vente længe, men sådan må det nødvendigvis være, når vi er skåret helt ind til benet.

020214-5

Søndag skal bruges til oprydning i bunkerne herhjemme. Både ud og inde. Jeg har lige straks nok til en fyldt Polo, så turen kan gå til genbrugspladsen i Hou.

God søndag til dig!

5 Comments

 • r.k

  hej Mette

  ved ikke om du drikker kaffe men gør du så lad være med og smidde det ud, men ud i haven med det har med held selv fået vores katte fra de pæne blomster bedder og køkkenhave med grønsagerne man nærmest spiser rå de får lov i den afdeling med kartofler det kræver bare kaffe grums i en “snor” i det de ikke må være i

 • Susanne

  Det er derfor jeg synes der burde være en lov der forbød,at katte får lov til at strejfe rundt på egen hånd, og uden forsikring.
  Havde man en 10.000kr rasekat blev den nok ikke bare lukket ud, til stor ærgrelse for folk med sandkasser,blomsterbede o.s.v.

  • Mette

   Jeg gi’r dig ret Susanne. Der burde gælde samme ansvar for en katteejer som for en hundeejer.

   Jeg tror bestemt ikke at det ville være velset hvis jeg lod hundene strejfe omkring i byen på egen hånd. Katteejere ynder at fortælle at det er kattens natur og det er det måske også – men det fratager dem bare ikke ansvar efter min mening.

 • Annette

  Selvom jeg er katteelsker deler jeg din frustration over kattelort i bedene. Jeg boede engang et sted hvor min hoveddør var afmærkningspunkt for den lokale chefhankat. Det blev så gennemtrængende at døren måtte skiftes og så købte jeg noget ´gå-væk´hund´og det virkede sgisme 🙂

  • Mette

   Det håber jeg sørme også det her produkt gør, for jeg synes ærlig talt det er temmelig ulækkert, at have kattetoilet lige uden for køkkenvinduet. Alternativet må være at sætte fælder op og aflevere dem (kattene) til Kattens Værn 🙁

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *