En duft af…

Man burde egentlig bage på daglig basis… huset dufter simpelt himmelsk, når der har været bagværk i ovnen.

Duften er også min undskyldning for, at jeg måtte bage igen i dag… de der konkurrence julecookies duftede nemlig så godt og forsvandt som dug for solen. Ja altså, jeg har ikke spist dem allesammen selv. Mine forældre og Poden har fået af… lad os kalde det ‘prototypen’ (:

IMG_8256
Instagram iPhone cover – endnu en af de sjove gaver fra Poden

Tirsdag har været både klar og smuk modsat mandagens grå og våde dyne. Det gør godt for humøret og betød, at vi nåede en god tur i mosen, mens det stadig var nogenlunde lyst.

De sidste dage har Lillebror (meget ulig ham) indtaget bagerste plads i koblet med næsen nærmest klistret til Ninjaens bagparti. Jeg er lidt spændt på om han, længe inden der ellers er tegn på det, har luret, at der er en løbetid på vej.

Onsdag er bagselvsmåkagekonkurrence, julehygge og firma julegaveuddeling… og måske lidt mindre alvor end ellers.

Og så skal vi kun sove tre gange før det er juleferie (:

3 Comments

  • Lone Nielsen

    Hej Mette

    Det tror jeg på. Naboens hanhund er frontobservatør for min hunhunds løbetid. En god uge før, er hun bare overjordisk dejlig at dufte til – synes han og det fortsætter han så med at mene meget længe. I samme periode dufter jeg åbenbart lige så dejligt, hvilket er knap så rart 🙂

    mvh Lone

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.