Der er fremgang at spore

Onsdag var også dyne i sofaen, kamillete og panodiler… men også besøg hos lægen og hundeluftetur i mosen.

IMG_6308

Jeg er feberfri i dag og tænker, at jeg tager på job i morgen. Man får det ikke en skid bedre af at gå hjemme og pille i sin egen navle.

Tværtimod.

Hundene har uden tvivl nydt, at jeg har tilbragt en del tid på sofaen. Lillebror har opholdt sig klods op af mig – enten liggende ved siden af sofaen eller siddende med hovedet hvilende på min mave. Jeg har ikke orket de lange traveture, men de har haft adgang til haven og så har jeg kørt ture ud til marken i mosen, hvor de har kunnet storme rundt og bruge deres kræfter.

(tak for alle godbedring hilsnerne både her og der (: )

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *