Purestyleliving

Jeg havde en eftermiddagsdate med Joan ude i Rold.

Joan er indehaver af internetshoppen Purestyleliving.dk og jeg havde lovet at kigge forbi og tage et par produktfotos.

Det blev nu til langt mere kaffe og snak end fotografering.

Tusind tak for en hyggelig eftermiddag, Joan (:

farvepage

Kors så mange skønne ting hun har i den biks… jeg er vild med farverne i Happylights, akryldugene fra Susanne Schjerning, de sjove dåser fra Derriere La Porte… i det hele taget bliver jeg glad af ting med lidt spræl og det har hun i rigt mål på hylderne.

På søndag holder hun lagersalg… ses vi?

lagersalg

Kommer du langvejs fra kan jeg varmt anbefale at lave en udflugt ud af besøget. Området omkring Rold og Rebild er meget meget smukt. Besøg f.eks. Ravnkilde, Tingbæk kalkminer, Troldeskoven eller tag blot turen rundt i Rebildbakker.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *