Havenyt uge 19

Hvem skulle nu have troet, at jeg ville ende med at abonnere på Havenyt’s nyhedsbrev og interessere mig for så tidspunkter og jordtyper.

Nå okay, ‘interessere’ er måske for stærkt et ord, men faktisk oplever jeg, at det er sådan helt meditativt, at arbejde i haven. Jeg kan nå at tænke mange – eller ingen – tanker, mens jeg sidder og piller skvalderkål ude i bedet.

Samtidig er det da en stor tilfredsstillelse, at de ting man har sået faktisk spirer og bliver til grøntsager man kan spise eller blomster man kan sætte i vase.

Ikke at forglemme, at jeg allerede har høstet rabarber for tredie gang og nyder rabarbergrøden og marmeladen med stor fornøjelse.

bellis

Jeg såede radiser og salat den 1. maj og allerede nu står der fine grønne rækker i højbedet. Til gengæld har jeg måttet så nye tomatplanter. De første sygnede lige så stille hen og bladene blev blege og underlige.

De sidste frø er sået i nye potter og ny jord – så håber jeg, at det lykkes denne gang. Ellers må jeg købe mig til tomatplanter.

bellis

Jeg har haft besøg af Bent i dag.

Bent er min nabo fra Vodskov, en god kammerat og handymanden i mit liv… så nu er der både sommerdæk på Poloen, en postkasse på pæl og lovning på en snarlig levering af en plæneklipper (:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *