De suger pengene ud af mig

danish-kronerJeg tror, jeg måske har svinget lidt rigeligt med dankortet i påsken… i hvert fald er min indbakke i dag blevet fyldt med ordrebekræftelser!

Det er ikke udelukkende indkøb til mig selv… der er jo også ‘en’, der snart har fødselsdag og når denne ønsker sig noget, der ikke er til at opdrive inden for landets grænser, så må der andre metoder til.

Jeg er heldig at mine bestillinger allerede er sendt… der er en god chance for, at de når fødselsdagen selvom de kommer fra den anden side af jorden. Og skulle noget mod forventning ikke nå at dukke op, så er der gaver i reserve (:

7 Comments

 • Helle K.

  Jeg håber, at du har ladet fornuften råde og ikke har brugt flere penge end du har … øv hvor lyder jeg kedelig, men som pensionist er jeg nødt til at tænke før jeg handler.

  • Mette

   Ham der plejer at holde mine ben nede på jorden har desværre været på ferie, så jeg er lidt bange for at jeg må leve af risengrød resten af måneden… men det smager nu for øvrigt også dejligt .)

 • Nola

  Det er alligevel ret smart at man kan sidde hjemme i sofaen og bestille og “købe gaver”, tænk bare på al den tid du har sparet 😉
  God onsdag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *