Hvad er det de ikke forstår

Jeg bli’r så træt i munden af at smile… mens ord  som hundehoveder, hængerøve, lusede amatører, slapssvanse, småfede grødbønder, feje hunde, jammer-kommoder, elendige klamphuggere, skidesprællere, narrehatte, tøffeldyr og bovlamme bidesild passerer forbi talecentret – heldigvis UDEN at komme ud af munden!

Poden sagde engang ved middagsbordet: “jeg er omgivet af tåber(det var hendes far og jeg hun mente) og det er sådan jeg føler mig i øjeblikket. Jeg tænker, at det er godt jeg holder ferie fra i morgen for det kniber så gevaldigt med at være overskudsagtig og sende positive vibes ud i rummet. Også selvom solen skinner.

Jeg trækker pause kortet… og vejret… henover påske. I hvert fald noget af den. Tror jeg.

See you later og …

godpaaske1

12 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *