Apropos snestorm

En mand er som en snestorm.
Du ved hverken, hvornår den kommer, hvor mange centimeter du får eller hvor længe det varer …

Det ser ud til vi går fri af snestormen i Nordjylland. Godt det samme. Vi har fået nok sne denne vinter.

vejrUdklip

Til gengæld er vi ikke gået fri af stormen. For pokker den lille røde hus har knaget i nat. Da jeg gik i seng i aftes var jeg lidt spændt på, om jeg ville blive holdt vågen af en urolig Ninja – men tilsyneladende har det ikke været stormen hun tidligere har været urolig over, men – som jeg også regnede med – den hyletone den har skabt i badeværelsesventilatoren på Tingbakken.

I nat har det eneste jeg har hørt til hende en højlydt og tilfreds snorken.

Til morgen måtte jeg bruge ekstra tid på at agere hundefanger. Vi mødte nemlig en herreløs gul labrador, som løb forvildet rundt på Aalborgvej, så efter at have afleveret Arabella hjemme gik jeg ud igen bevæbnet med snor og godbidder. Men selvom om jeg fandt hunden lykkedes det ikke at lokke den til mig. Den var både sky og forvirret.

Jeg håber for både hund og ejer, at den er fundet hjem ved egen hjælp.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *