Lørdagsprojekter

Ruderne i fordøren har fået sandblæst folie, Myren hvid maling og haven sorte granitskærver.

sondagdiypage

Jeg gad godt finde en smart og billig løsning til at skjule den grimme eltavle (nederst til højre), som hænger i entreen… har du et forslag tager jeg mod med kyshånd.

Efter endnu et besøg hos XL-Byg på Strandvejen fandt Poloen vej lidt nordpå. Her gik vi tur i en lille oase midt i sommerhusområdet med en overflod af juledekorationsmateriale… alskens mosser, kogler, svampe og trærødder… og sikke en duft… af skovbund og hav på samme tid.

sundaypage1-vert

Efter så aktiv en dag var det forresten også velfortjent med en lille morfar… synes Ninjaen!

10 Comments

 • Jeanette

  Ang. eltavlen – jeg har lige gemt en ligeså “køn” en af vejen ved at købe et 15-20 cm dybt badeværelsesvægskab i IKEA og blot undladt at sætte bagbeklædningen på. Så prøv IKEA – de har nogle ikke særlig dybe skabe som kan gemme eltavlen væk til forholdsvis billige penge.

  • Mette

   Jeg har tjekket IKEA.dk men synes ikke jeg kan finde noget, der passer i størrelsen. Skabet skal være 1 meter højt og ca. 50 cm bredt – jeg må vist derud med et målebånd i hånden for det må kunne lykkes at finde noget.

 • Anette B

  Hvad med det man gjorde i gamle dage? En bøjet gardinstang i top og bund, og så noget stof efter eget valg/stil?

  • Mette

   Hvis jeg ikke kan finde et skab der passer bliver det løsningen… jeg har oven i købet stof der vil passe derude 🙂

 • Lea

  Hvad med at købe et lille, fint skab af en slags, pille bagbeklædningen af og smække det over el-halløjet?! Har en kollega, der gjorde noget i den stil, og det pyntede gevaldigt. 🙂

  • Mette

   En rigtig fin ide… det skal være 1 meter højt og max. ½ meter bredt – jeg må se om jeg kan finde sådan et.

   En meget bedre løsning end noget mormoragtigt gardin eller lign.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *