Lyst til strik

Jeg besøger oftere og oftere garnudsalg.dk og drømmer om smuk strik. Hjemmeproduceret vel at mærke.

Før jeg fik Poden strikkede jeg hele tiden – så jeg kan altså godt. Det er viljen, der har manglet. Hvorfor jeg miste lysten ved jeg ikke helt… måske gik der bare barn i den… men jeg begynder at tro at tiden er inde til at genoptage nørklerierne.

Og da Liselotte fremviste denne her på FB, var jeg solgt:

veronika-1

Hun mener, at den sagtens kan strikkes i Blackhill Chunky Højlandsuld eller alternativt i to tråde af den almindelige højlandsuld og for luksus en medløber i den lækre Blackhill Superfine Alpaca. Og det tror jeg på, når hun siger det (hvor meget mon hun tror man skal bruge?) (:

Så snart Garnudsalget får Blackhill Højlandsulden hjem i “Rullesten” (hvilket jeg håber de gør) er jeg hende, der har kastet mig ud i det. Og på pinde nr. 6 er det også noget, der kan blive færdigt.

Opskriften er på engelsk… men som Pippi siger:

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt!!”

22 Comments

  • Mette

   Jeg har søgt efter noget, der ligner på danske strikkesider. Uden held.

   Det må for pokker da kunne lykkes, at oversætte den til dansk, for den er nemlig rigtig fin.

   • Erika

    Ellers må du have lidt hjælp til at komme i gang. Når lige man finder ud af det, er strikkeengelsk mere logisk end strikkedansk, så jeg tror bare lige, at du skal hjælpes i gang. 🙂

 • Annemette

  Nuj den er fin, kunne ogsä sagtens se den i Alfa Röd eller mörk indigo blä eller morgenkaffe eller troldhassel eller eller eller…. ej det er for svaert at vaelge 😀

  God fornöjelse 😉

  • Mette

   Hmmm, måske bør jeg være lidt mere åben for andre farver – hvad med Gollumgrøn… den farve er altså også for fed 🙂

   • Annemette

    Gollum er feeeed! Jeg har lige nu en lang önskeliste af garn, faktisk er listen af garn-jeg-godt-gad-strikke-noget-af laengere end listen af projekter sä jeg mä pä jagt efter projekter til alt det laekre garn 😀

 • Pernille

  Den ser rigtig lækker ud. Jeg kan godt forstå den vil kunne få dig til at springe på strikketoget.

  Og med fare for at ødelægge det hele, synes jeg alligevel lige jeg vil sige, at den der pind størrelse #6, der står i opskriften er efter den amerikanske pindestørrelsesangivelse. Oversat til dansk er det en 4 mm pind…

  Bare så du ikke pludselig sidder med garn og pinde, og bliver frygtelig skuffet.
  I øvrigt synes jeg pind 4 er en rar størrelse at sidde med. På den anden side er det ikke umuligt at den mindste størrelse og en lidt større pind kunne ende fornuftigt. Det er set før 🙂

 • Lone Nielsen

  Hvis det er så mange år siden, du sidst har strikket, kan jeg anbefale dig at købe nye strikkepinde fx Knitpro eller Addi turbo rundpinde. Det er utroligt, som strikkepindene har udviklet sig – hafr du først prøvet de nye, kan du bare ikke længere nøjes med de gamle elendige plastic eller endnu værre gamle flossede bambusstrikkepinde. Godt grej er mere end halvdelen af fornøjelsen. Den kombination garn du nævner, er iøvrigt helt utrolig lækker at strikke med – især på de rigtige pinde 🙂

  mvh Lone

  • Mette

   Tusind tak for rådet Lone – det vil jeg tage til mig for det er præcis så mange år siden at bambuspindene var hotte 🙂

 • Nola

  …og jeg kan godt bruge den som den er 😉
  Mægtig flot, kan godt forstå at du er solgt! Så håber snart du får garnet…. for den kan man da bestemt ikke vente længe på 🙂
  God fornøjelse!

  • Mette

   Jeg tror jeg skal kigge ind i butikken en fredag når de har åbent. Farver kan snyde ganske meget på en skærm så jeg vil helst se inden jeg køber (hvis jeg altså kan vente) 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *