Dejta eller dumpa

“Att dejta eller dumpa, det är frågan”, sa inte Hamlet, men det hade han kunnat göra. Det är en fråga vi all ställer oss när vi befinner oss i dejtingdjungeln. livet är helt enkelt för kort för att slösas bort på stolpskott. lär dig känna igen varningssignalerna och spar dyrbar tid. Med hjälp av Dejta eller dumpa kan du snabbt och enkelt ta reda på om ditt ragg är något att ha. Är du bara en tröst för att hans gamla flickvän dumpade honom? Vägrar han presentera dig som sin flickvän? Ringer han aldrig? Blunda inte för tecknen. Ju fortare du sållar bort oseriösa kandidater, desto fortare kommer du att hitta den rätte.”

Først var jeg overbevist om, at det måtte være en kagebog. “Dejta” lyder da mest som noget med dej/kage… indtil jeg læste lidt videre og fandt ud af, at det er svensk for “date” (:

Broderlandets sprog gi’r af og til lidt hovedbrud… hvad betyder for eksempel “Ragg“?

Nåmen… “Ju fortare du sållar bort oseriösa kandidater, desto fortare kommer du att hitta den rätte”, forstår jeg tilgengæld ganske udmærket og netop dét kunne jeg godt trænge til, at lære en smule om, så jeg tror den ryger på fødselsdagsønskesedlen 🙂

Hint: den kan købes i vores ønglings-avenue-shop “Lagerhaus” for formedelst sek. 49,-

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *