Bibi, Tanja, Mai og alle de andre…

Da Poden og jeg mødte til morgen kl. 07.30 i Aalborg ZOO, havde jeg nok forestillet mig noget med, at jeg ville blive 1 time eller 1½. Max.

Tiden fløj og det blev i stedet til 4½ time i selskab med elefanterne Bibi, Tanja og Mai, en flok giraffer samt deres dyrepassere Henriette, Xenia, Thorvald og Kenneth aka “Madsen det dejlige dyr”.

Usædvanlig imødekommende, både mennesker og dyr, som alle var helt klar til at give “Nannas mor” en på opleveren.

Bibi tog venligt imod i indendørsanlægget – mindst lige så interessert i mig, som jeg var i hende – og mens Poden, til Bibis højlydte brummende fornøjelse, børstede den seje hud fik jeg lov at fotografere… og røre… ikke mindst.

Vi kom også bag kulissen hos tapiren og dens unge, lukkede giraffer ud på savannen og mange andre ting.

Det blev til en million milliard billeder… men de bliver ikke sorteret/redigret før jeg, forhåbentlig i morgen, får min bærbare og dermed Lightroom retur fra rep.

12 Comments

 • MissMuffin

  Ta li mig med næste gang! Jeg elsker dyr og drømte i mange år om netop at blive dyrepasser.. Dejligt at Nanna har fået så fed en pratikplads, for det er da vidst heller ikke særligt let! Jeg er hvertfald misundelig, også selvom jeg har valgt noget helt andet..

  • Mette

   Det er desværre også kun en praktikplads og ikke en elevplads – men ZOO tager kun elever, som tidligere har været i praktik så det er et skridt på vejen.

  • Deborah

   Det gjorde jeg også! Og det er jeg jo så også – sort of – hestepasser ihvertfald og det er jo ret beset også en slags dyr!! 🙂

  • Mette

   Jeg lover dig det har været en kæmpe oplevelse og bekræftet hende i, at hun har truffet det rigtige valg.

 • Monica

  Nui, hvor sejt. Gad jeg godt. Var engang bag kulisserne ved Odense zoo, og fik lov at holde k(v)æleslangen Bob. Dn var slet ikke slimet, men varm, tør og (næsten) lækker…

  • Mette

   Det er altså lidt specielt at komme så tæt på og jeg var tilpas imponeret over at få lov at komme med helt ind til de tre damer.

 • Gitte

  Lyder til /du har haft en skøn dag. Hvor godt at Nanna’s mor blev inviteret :-). Glæder mig til fotos 🙂

 • Deborah

  Jeg er da “slet ikke” en dyt misundelig – som om!!! Jeg vil med!!! 🙂 Det lyder til gengæld som om du har taget samme antal som jeg plejer på Galopbanen, hvor jeg gerne skal tage dig med hen, kommer du herover!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *