Sæsonstart

Både havemøblerne og græsslåmaskinen blev indviet idag… i øvrigt iført ærmeløs top, så varmt var der nemlig i min have.

Græsset ligner som altid noget, der er løgn efter vinteren… med store døde pletter, som kræver lidt eftersåning.

Jeg havde håbet, at det blev i år, jeg fik lavet en større terrasse så det forbandede tidsrøvende græs kunne droppes. ‘Nogen’ lovede at hjælpe med at lægge fliser i det hele… men som så meget andet, der kom ud af den mund, var det bare varm luft. Det ender med, at jeg må tage mod en kollegas tilbud om at få hans bror (som er ansat i Colas) til at komme og asfaltere hele skidtet (:

Havearbejde er bare ikke lige mig… altså medmindre det handler om at holde havestolene varme!

Forude venter et par nemme arbejdsuger med indbyggede fridage og masser af rejseaktivitet.

Det er tilgengæld lige mig!

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *