Så ti’ dog kvinde…

Jeg tænker, at jeg burde være gammel nok (eller i hvert fald klog og erfaren nok) til at vide, hvornår jeg bør tie… for selvom der bliver truffet nogle beslutninger, som efter min mening er tåbelige, så må jeg gå ud fra, at de er rigtige for dem, der har truffet dem. Og enten lærer jeg, at holde mine bitterpiller for mig selv eller også finder jeg et andet spinatbed at jokke rundt i. Mit eget for eksempel.

Nåmen når man nu ikke kan finde på noget at fortælle… eller rettere… når det man gerne vil fortælle er af den slags, som ikke hører til i det her forum… så kan man jo altid vise et billede af sin hund!!!

Og det gør jeg så. Arabella… aka den rødhårede… aka ninjaen, som trofast holder ved uanset hvor mange gange jeg råber røv!

Og så er det fredag.

Hep!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *