Rise and shine

Gårsdagens smukke vejr var en enlig svale… i dag er der i hvert fald ikke noget, der lokker til at tage kaffen med i haven… gråt og vådt som der er.

I aftes var jeg til fødselsdag og det blev temmelig sent inden jeg kom i seng. Sent for mig altså. Men løftet om “billig” benzin, afhentning af friske rundstykker og en tur i skoven lokkede alligevel den rødhårede og jeg ud i de tidlige morgentimer. Mellem 6 og 8 er min “primetime”. Jeg elsker at komme tidligt ud i en morgen, hvor resten af verden endnu ikke vågen. Jeg er så tilgengæld også den, der er gået død sammen med hønsene (-:

Min ellers så morgenfriske makker har fået tørt mudderet af, skyllet munden og er for længst gået i seng igen for at nappe sig en formiddagslur under højlydt snorken –  den skal jeg nu hurtigt få afbrudt, når jeg om lidt finder støvsugeren frem.

Vi får uventet, men velkomment besøg fra Sjælland i aften – så når den sidste kaffe er drukket og Mads og Monopolet lukker for i dag, skal jeg en tur rundt med kost og spand i forsøget på at få vores lille hjem til at tage sig ordentligt ud.

Ha’ en god weekend derude!

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *