Luftforandring

Poden trængte til at se noget andet end væggene på sit værelse, så hun er blevet losset af i Vestbjerg hos en god ven sammen med en stak DVD film.

Den rødhårede og jeg fortsatte til Englænderpladsen og gik os en alvorlig tur i det militære areal. Jeg fornemmer, at det kostede en del myggestik at gå tur i skoven og at ligge og rode i græsset, men det var dét værd. Vi trængte både hun og jeg.

Jeg trængte for at få luftet lidt ud på øverste etage… jeg er nemlig sådan lidt rundforvirret lige nu… der sker ting omkring mig, som jeg ikke helt ved, hvad hvad jeg skal stille op med, hvad jeg skal synes om eller hvordan jeg skal reagerer på. Det gør mig både varm inden i, men også en lillebitte smule… øøhhee… åhnejdetviljegikkeinvolveresi-agtig!.

Mon ikke jeg gør klogt i at træde et skridt tilbage, tage en dyb indånding og afvente hvad mavefornemmelsen siger? Jeg tror det.!

 

 

3 Comments

  • Deborah

    God søndag til dig. Godt at få “luftet ud” på øverste 🙂 Jeg skal gøre det på Galopbanen senere sammen med masser af dejlige hestevenner. Slet ikke dumt, og solen skinner. Jeg har også lidt at slås med, så det er nok også sundt for mig, selvom jeg også var ude i går 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.