Venteposition

Den 16. juni opdagede jeg, at mine solsortebørn var fløjet fra reden og allerede nu ligger solsortemor igen og ruger på en bunke fine blågrønne æg.

Småfuglene har lynenes travlt i ynglesæsonen, så mon ikke hun nyder bare at ligger der og varme æg. Det ville jeg gøre.

Jeg ville gerne fotografere hende derinde i hækken, men af frygt for at skræmme hende lader jeg være. Måske kan jeg være heldig at følge lidt med i ungernes opvækst nu jeg ved de er der.

Den rødhårede ligger ikke på æg… hun venter på mad. Jeg venter på ferie. Himlen er sort, varmen trykkende og vi venter begge blot på der går hul, så vi igen kan ånde.

Tirsdag blev stille. Både der og her. Mange er allerede gået fra på ferie og det giver stilhed i jobbunken. Eller forholdsvis stille, for der har været en jævn strøm dagen igennem, men ikke mere end jeg har kunnet følge med. Herhjemme er meget meget stille. Poden er stadig på ferie hos sin far og jeg går bare og passer mig selv.

I aftes var jeg helt oppe nordpå, spiste god mad i godt selskab og kom alt for sent hjem… det betaler jeg så for i dag og jeg tror ikke, klokken bliver ret mange før jeg lukker og slukker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *