Når man nu ikke vil høre…

Den 9. februar trykkede jeg “køb” og smed dermed et Canon Eos 7D kamerahus i indkøbsvognen hos Simply Electronics. Forretningen, som ligger i England, virkede troværdigt og er både Visa certificeret og hvad har vi. Der turde jeg godt handle. Der skete flere uheldige ting både under og umiddelbart efter bestillingen – og da jeg samtidig fandt huset billigere et andet sted, valgte jeg derfor at annullere min ordre. Ingen ko på isen. Heller ikke fra Simply Electronic’s side. Bortset lige fra, at jeg et par dage efter opdagede, at de allerede havde trukket pengene på min konto.

Jeg røg straks i tastaturet og her startede så 3½ måneds tovtrækkeri for at få pengene retur. Jeg anmeldte på et tidspunkt, gennem min bank, sagen til Nets, som er det organ, der tager bl.a. sig at svindel med internet handler og de har så også presset på for at få tilbageført mine mange penge samtidig med, at jeg selv har ført en mail korrespondance så lang at en udskrift kunne nå til Skagen. Næsten.

Nåmen i dag fik jeg så mine penge… eller det vil sige faktisk i går… og i dag kørte jeg ud i en Aalborg forretning og hentede mit 7D. Et par tusinde dyrere end det bestilte men va’ fa’en… vi lever kun én gang og jeg skal ikke nyde noget af, at netshoppe så dyr elektronik igen i udlandet. Ever.

Og ja Jens… jeg var advaret, men når man nu ikke vil høre, så må man føle 🙂

12 Comments

 • Deborah

  Stort tillykke med det nye kamera. Egentlig har jeg lidt svært ved at forstå, at du skifter. Selvom jeg da godt ved, at det nye kan noget dit 20D ikke kan, men det jeg lånte var et super kamera også.

  Når det er sagt, kender jeg det godt, mere vil have mere, og sådan har jeg det også til tider, selvom jeg lige har købt næsten. Men lige nu går det altså mere på nogen nye objektiver. Måske jeg så engang også skifter kameraet. P.t. går pengene til ny computer, og det er så også hårdt tiltrængt. God fornøjelse med det. Du skal nok få masser af glæde af det.

 • Jens Larsen

  Trust Pilot is your friend.. 🙂 Go fornøjelse med det fantastiske kamera! Jeg imponeres til stadighed over dets kvalitet.

  Psst!! Hva sagde jeg 😉

  • Mette

   ja ja jeg veeeeeed det godt 🙂

   Det ser nu ud til på Trust Pilot, at det primært er tilbagebetaling af penge der er et problem… det kan jo være, at jeg forlængst havde fået mit kamera (2000 kr. billigere), hvis jeg havde undladt at annullere ordren.

   But who cares… nu har jeg fået det 🙂

 • Lone

  Jeg var meget tæt på at lave samme nummer fornyligt, et superbilligt tilbud fristede. Min finger ramte ved siden af og jeg googlede pågældende firma, takket være manden som lige synes jeg skulle trække vejret til i dagen efter. Det viste sig at være klogt, for der var en del historier op nettet om. Nu har jeg fundet samme vare i Aalborg til et par hundrede mere.

  Dejligt at det lykkedes for dig at få pengene igen.

 • Therese

  Pyh sikke en omgang ! Stort tillykke med kameraet, hvor var det godt du endelig fik pengene tilbage 🙂

 • Anita

  Det er simpelthen for fedt og jeg glæder mig SÅ meget til at se de smukke billeder, du får ud af det. Også et tillykke her – men ikke mindre misundeligt :-p

  • Mette

   Det er fedt og jeg glæder mig meget til at udforske det og forhåbentlig få nogle gode billeder ud af det 🙂

 • Per

  Stort tillykke med et fantastisk kamera, og det bliver sagt af en Nikon-mand 😉
  Kun skammeligt at du skulle bøvle så længe …

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *