På storkøb…

Og her menes storkøb i mere end en forstand… 1 sækfuld toiletpapir, 16 liter popcorn og en mega flaske ketchup var blandt indkøbene vi gjorde i Metro. Her er sandelig ikke noget med at fedte rundt med små portioner. Blandt andet fandt Poden en pose frosne rundstykker så stor, at jeg tvivler på, at den kunne være i vores fryser selv om den var tom.

Tilgengæld skal man huske se sig godt for, når det gælder prisen og ikke forledes til at tro, at det hele bare er billigt. Jeg kunne nemlig snildt handle mange ting til en langt lavere pris i min lokale Netto.

Men nu har vi været der, brugt vores Metro kort for første gang og når vi engang om et års tid løber tør for toiletpapir, kører vi måske derud igen 😉

4 Comments

  • Pernille

    Vi bruger Metro en del, når vi handler på arbejdet. Men vi bruger sandelig også Netto. Min nærmeste leder, har fuldstændig styr på hvad der skal handles hvor, når weekenden betyder hyttetur og der skal provianteres til tyve unger og nogle voksne…
    Jeg er faktisk ikke overbevist om, at størstedelen hentes i Metro…

    • Mette

      Det må da også lige være stedet når der skal købes ind til så mange… jeg tænke mig også at handle der når Poden til næste år skal holde 18 års fødselsdag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *