Nordjysk forårs køretur i MG klubben

Det skulle åbenbart være en weekend i bilernes tegn. I dag røg vi ind i et MG træf på havnen oppe nordpå. Biler af en noget mere charmerende type end dem vi så i aftes.

Her var hverken dækafbrænding eller mandehørm – men derimod strålende blank crom, bløde hatte, højt humør og stor imødekommenhed. Jeg elsker at møde mennesker med passion. Uanset om det handler om biler, jagt, håndarbejde, lystfiskeri eller hvad pokker det er de brænder for, så smitter glæden.

Jeg forstår godt passionen, for de er da knaldhamrende flotte de her gamle biler.

6 Comments

 • Deborah

  Hold da op, jeg var nær faldet ned af den dybe stol, hvor det ellers ikke kan lade sig gøre. Du har godt nok fået knald på farverne. Det skal jeg ihvertfald lige vænne mig til.

  Anyway, så er der udstilling af gamle Mercedes på Galopbanen den 29. maj 10-16. Det regner jeg også med, at tage ned og se. De er nemlig flotte de gamle biler. Jeg så så de nye af slagssen i går på ridestævnet i Bernstorffsparken, og de var nu heller ikke dårlige.

  • Mette

   Hehe… sorry jeg vækkede dig Deborah 😉 der skal ske lidt indimellem 🙂

   Jeg er imponeret over, hvor flot disse gamle biler kan holdes. Der må ligge et kæmpe arbejde bag.

   • Deborah

    🙂 – Du kan tro, der ligger mange, mange timers arbejde i de gamle biler, og de kommer ikke ud om vinteren. De er kun til pænt brug, for langt de flestes vedkommende. Ellers er det helt umuligt at holde dem så flotte.

 • berit

  God morgen : )

  fant din blogg via Liselotte.. flotte bilder fanget min interesse..

  disse pleier da å møtes i Skagen hvert forår.. et fantastisk syn der de durer avgårde i sine doninger : ))

  Ha en god dag : )

  Hilsen Berit med en fot i Tromsø og en i Hjørring : ))

  • Mette

   Velkommen til Berit… de er et dejligt syn. Særligt fordi de var så mange samlet der på havnen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *