Godnat fredag

Jeg er ret godt tilfreds med dagens indsats i haven… der ser helt pænt og hyggeligt ud derude nu. Så mangler termometret bare at vise et par grader eller 5 mere før det også er rart at sidde og nyde det uden at arbejde. Måske i morgen. Hvis vi er heldige.

Jeg bestak Poden til at klare det praktiske indendørs… hun skulle spise ude sammen med sin halvsøster i aften og hvis hun ikke efterfølgende skulle klare opvasken, så var hun nødt til at have penge med. Fra min pung. Hvis ellers? Det kostede støvsugning og gulvvask i hele huset (-:

Til aften blev jeg slæbt med til Monster Truck show… det var nok ikke liiige noget, jeg selv havde valgt at tage ind og se… jeg ville hellere ha’ været den, der skulle ud og spise, men okay man kan ikke vinde hver gang og i godt selskab, kan jeg nærmest udholde hvad som helst… også dækafbrænding og mandehørm.

Nu er der kun tilbage, at sige godnat til fredagen. Jeg har en date i Aalborg kl. 8 i morgen tidlig og i min alder er der virkelig behov for skønhedssøvn, så det er nu hvis jeg skal nå det…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *