En måned senere…

Jeg har måttet sande at fotosyntese ikke gør det alene… der må vand til… altså for at få græs til at spirre og gro!

Det er næsten en måned siden jeg såede græs og der er ikke gået en dag siden, hvor jeg ikke har været ude og bande af de græsfrø. Uden succes. Og de er endda købt på en planteskole… man skal jo ikke gå ned på udstyr!

Først nu, hvor der er kommet rigelige mængder af regn, er der grønne spirre at se. Det var eddermugme også på tide.

4 Comments

  • Katrine

    Vi har også sået nyt græs hist og pist, og også uden nævneværdigt resultat. Men nu hvor der kommer vand, gøder Per “plænen”, og så gør regn og sol resten. Så mit råd er, køb lidt gødning mens de lover regnvejr. Så skal du bare se løjer 😉

    • Mette

      Jeg gødede inden jeg såede… det var hvad der blev anbefalet fra planteskolen og nu hvor der er kommet vand, er der da også fremgang at se 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.