Hvis man ikke prøver, kan man heller ikke!

Poloen må vente med grundmaling… lørdagen har simpelthen budt på for meget vind til at kaste sig over spraydåserne. Lidt li’som mænd vel også er kloge nok til ikke at tisse i modvind. Eller noget!

Men så er det jo godt, der så meget andet, der kan underholde sådan en lørdag eftermiddag. Poden for eksempel. Hvem havde lige set hende være hjemme en lørdag? Oven i købet til spisning? Ikke jeg!

Det måtte der gøres en lille fest ud af, så den lille grønne Smokey Joe (grillen) blev tændt og vi fik sæsonens første sommermad… jeg havde helt glemt, hvor godt maden smager, når den er tilberedt over grillkullene. Ikke at jeg er nogen ørn til at grille… ikke at jeg er nogen ørn til noget som helst, der har med mad at gøre, andet end at spise det måske…  men selvom interessen for madlavning er lig minus kan det nu godt smage okay!

Det skal jeg forresten huske næste gang jeg indrykker en kontaktannonce… foruden at være tæskelækker, under 50 og handymand, så skal han også kunne lave mad! Der skal nok komme mange besvarelser 😕

Poden er draget videre til havnefest i Nørresundby med kammeraterne.

Undertegnede er træt og har små hoved-/tand-/ørepine på 4.-5. dag… enerverende. Lysten til selskab er der ikke, så jeg vil begrave mig i sofaen med en garanteret fantastisk film og vente på søndagen,som jeg satser på indeholder en masse fornyet energi og nul hovedsmerter.

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *