Den varmeste påske i 8 år…

lovede ham der metrologen på tv2. Det tror vi så på og har optimistisk fundet drømmesengen frem.

I eftermiddag blev det til en times tid i solen med en god bog i hånden og da jeg lettede mig, synes den rødhårede hun også skulle afprøve  det nye møbel. Meeeen…. den var alligevel for gyngende og underlig for hun fortrak hurtigt til græsset. Der har hun ligget det meste af dagen og holdt et skarpt øje med naboens to mopser, som har leget i haven.

Poden har første dag på jobbet – lige nu – og jeg er meget spændt på at høre hvordan det er gået når hun kommer hjem. Hun var lidt nervøs inden hun tog af sted… “hvad nu hvis jeg ikke kan finde ud af det?“. Mon hun tror, at de forventer at hun kender samtlige brødtyper og samtlige priser første dag 🙂

4 Comments

  • Anette B

    Hehehe kommer i tanke om en morgen på jobbet, nogle år tilbage. En kollega mødte på arbejde, og var temmelig irriteret, kunne vi konstatere 🙂
    Han skulle have morgenbrød med, og var gået ind til bageren, og da han så blev spurgt “Hvad skulle det være” havde han svaret “10 stykker blandet morgenbrød, tak” hvortil den (meget) unge pige havde svaret “Ja tak, hvad skal det være for nogle” og min kollega havde gentaget “bare 10 stykker blandet morgenbrød, tak” og den unge pige: “Ja, hvad skal det være for nogle”… Og så måtte han pegende bede om “2 af dem” og “1 af dem” osv… han mumlede noget om studenterhuer osv… Vi andre kunne jo ikke lade være med at grine af ham LOL

  • Helle K.

    Det er ok med mig med en varm påske 🙂
    De er garanteret søde og venlige hos bageren – sådan er mennesker som regel – og forventer “kun” at hun er det samme 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *