Så englene synger…

Kan du li’ lakrids bør du kraftigt overveje, at forkæle dine smagsløg med denne fra Johan Bülow… også selvom den koster en bondegård!

Hele firmaet blev i dag begavet med et rør med 3 forskellige varianter og særlige nedenstående smager så englene synger. Choc Coated Liquorice er noget så unikt som iransk og afghansk lakrids overtrukket med belgisk luksus mælkechokolade efter gammel islandsk opskrift. Men den smager også godt i Danmark.

Må du og resten af verden opdage denne lakrids (-:

13 Comments

 • Susanne

  Jeg er godt nok også vild med det her. I fødselsdagsgave fik jeg en stor kurv fuld af forskellige delikatesser og der var den fineste juleudgave af lakridschokoladen med. Mums.

 • Anette B

  Jeg søgte på nettet, og fandt ud af, at Magasin sælger hans lakridser… Og da jeg jo arbejder lige ved siden af Magasin…. Ja, så måtte jeg jo lige derover – og du har så sandelig ret, Mette, det er en himmerigsmundfuld… Smagte også lige på noget helt nyt, fra samme lakridsmager, nemlig hans påskeæg – ikke dårligt 😉

  Den koster 65 kr. for 175 gr.

  • Mette

   Jeg tør ikke søge på nettet… tænk hvis det nu bliver solgt heromkring… hverken jeg eller min tegnebog tåler det 🙂

 • Anita

  Lalalaaa-jegkanikkehørenoget-lalalaaa-jegkanikkesenoget-lalalaaa la laaaa… og jeg siger det bare ik’ oss’, men altså.. hvis man er trængende nok, så kan sådan en bøtte snildt spises på en aften :-p

  PS. det er pissepinligt, men når jeg træder ind i vores specialbutik, så kigger ham den smukke bøsse på mig, siger Heeej og rækker så hånden ud efter A “ska’ du ha’ din yndlings idag?”

  PPS. jeg har, bevidst, ikke været i den butik de sidste par måneder…

  • Mette

   Den der “A” kan man da også nemt blive forfalden til. “Heldigvis” har jeg aldrig set den i Aalborg, så måske er jeg heldig at den ikke forhandles heromkring 🙂

 • Therese

  Åh, jeg eeeelsker den dér lakrids !
  Jeg kan dog slet ikke administrere sådan en bøtte, så jeg kan sagtens spise en hel helt alene 😉 Derfor er det ikke så ofte jeg køber det.
  Men mums altså.

  • Mette

   Jeg kendte den ikke og måske havde det været bedre, hvis jeg ikke var blevet introduceret for den 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *