En af de rigtig go’e…

Smilet var stort og humøret højt fra morgenstunden hos min ellers ofte lidt “gnavne” kollega og det varede ved indtil vi fulgtes hjemad. Kærlige drillerier, smil i de blå øjne og masser af hyggelig pingpong gjorde denne fredag til en af de gode. Og fik mig til at huske på, hvorfor han engang …

Det er faktisk lige før jeg har fortrudt, at jeg holder fri mandag og tirsdag… eller var det måske netop derfor humøret var så højt… hmmm det må jeg vist hellere undlade at spekulere mere i 😉

Jeg stempler ud herfra. Poden er hos sin far, og den rødhårede og jeg kører snart nordpå for at tilbringe weekenden i godt selskab… med kærlige drillerier og smil i brune øjne. Håber jeg!

God weekend til jer derude!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *