I Franks fodspor måske…

Vi så Klovn den anden aften Poden og jeg… og så opstod ideen om at bruge sommerferien i kano på Gudenåen. Nok ikke helt med samme formål som Kasper og Frank. Eller rettere… langt fra med samme formål.

Men forestil jer lige frøknerne Bech håndtere telt, luftmadrasser, lejrbål, pagajer og hvad har vi… det kunne der faktisk godt komme en film ud af 😉 og vi kunne med garanti få en ustyrlig morsom tur ud af de 170 km mellem Tørring og Fladbro.

Det overvejer vi lige..!

11 Comments

 • Rejen (Annemarie)

  Det er smadder sjovt at ro kano på Gudenåen, vi gjorde det fra Tørring til Silkeborg, det var så tilbage i 2002, men det er herligt at sove i telt og få en masse oplevelser og møde en masse mennesker…God tur..;-D..hihi..

  • Mette

   En af mine KLÅGE kolleger fortalte i dag, at det ikke engang er særligt hårdt at padle med strømmen… så dem med de tynde arme kan sagtens være med 😉

 • Line

  Jeg vil gerne med! Og Anne og Sofie vil helt sikkert også gerne! Vi har snakket om det tit, men det er bare aldrig blevet til noget. Og det ville helt sikkert også være sjovere hvis vi var flere afsted..! 🙂

  • Mette

   Familie-tøse-tour-de-Gudenå… nej hvor godt… så skal der definitivt et videokamera med 😉

   Og du har ret, det er helt sikkert sjovere med flere deltagere. Den ta’r vi lige alvorligt op til overvejelse.

   • Mette

    Det må være noget for os 🙂

    http://www.silkeborgkanocenter.dk/en/tur-forslag/faerdige-pakkede-ture

    Familieturen er ideel for børnefamilier, da den har sit udgangspunkt i de smalle åløb, hvor man hurtigt bliver dus med kanoen. Turen varer 5 dage, og alt er reserveret på forhånd. Der står et firemandstelt parat på de forskellige overnatningssteder, så man er fri for slagsmål med pløkker og teltstænger. Vi har desuden sørget for, at der er service, kogegrej, bord og stole m.m. til rådighed.

    Alt du skal gøre, er at koncentrere dig om at nyde naturen i fulde drag…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *