Endeløse januar…

Jeg er gået lidt i stå for en stund. Eller rettere sagt meget. Mit nye job trækker stadig mentale tænder ud! Og når jeg kommer hjem, er jeg så træt, at jeg inden otte allerede sidder og overvejer om det nu også er for tidligt at gå i seng.

Den rødhårede synes vist det er ok… hun er sjældent vågen efter den tid alligevel!

Vi vender frygtelig tilbage med forhåbentlig fornyet energi… sammen med lyset!

6 Comments

  • Annette's space

    Jeg er lidt derhennead selv….Synes simplethen der er vildt meget at skrive om for tiden. Jeg mener; hvor mange vinterbilleder kan man lige holde ud at skyde og vise frem, og lige for tiden er det jo helt trist med alt det grå!!!
    Januar er bare drøj at komme igennem…vi kommer alle stærkt igen på den anden siden 😀

  • Rikke

    Den der fornemmelse er der vist mange der kan genkende, og jeg kan helt sikkert. Det der med man stort set kun ser dagslys i weekenderne, det er bare…..trist !
    Men Mette, det går den rigtige vej, og lige om lidt sprudler vi igen 🙂 Så vi ses derude, med fuld fart og store smil 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *