Flade batterier

– ikke mine, men Poloens!

ØV ØV ØV, jeg havde ikke lige kalkuleret med at skulle ofre et nyt batteri på Poloen her to dage før jul, hvor pengekassen i forvejen er tom – men den har hostet en del på det sidste og i går ville den så slet ikke starte.

Jeg ER ikke vild med at køre i det her vejr, slet ikke og jeg har heldigvis en kollega, som gider lægge vejen forbi Vodskov og tage mig med om morgenen. Af samme grund har Poloen ikke været ude og køre siden fredag og det kostede åbenbart batteriets allersidste kræfter.

Med hjælp fra søde naboer, som havde både startkabler og opladte batterier lykkedes det at starte den og jeg brugte tirsdag aften på at køre i sløjfe på motorvejen mellem Nørresundby og Hjallerup. Men den hoster stadig.

Da jeg kom hjem i dag stod min mekanikernabo udenfor og ville vide om jeg havde holdt fri de sidste dage siden Poloen holdt parkeret. Han fik historien og fandt fluks diverse måleinstrumenter frem. Laderen fejler ikke noget, men han kunne se på batteriet, at det har siddet siden bilen kom til Danmark og sikkert efterhånden var lidt træt.

Jeg fik et tilbud, jeg ikke kunne afslå – nemlig at han fikser et nyt batteri incl. montering mens jeg er på job i morgen og så er julens transport forhåbentlig sikret.

Hurra for søde og hjælpsomme naboer og kolleger, som gider gøre noget for andre… bare fordi!

 – men ØV hvor er det alligevel nogle meget meget træls penge at skulle af med 🙁

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *