En engel

Jeg har fået “ny” skrivebordsmakker… ham den sure, hvis skrivebord jeg havde lånt en måneds tid og som nu er vendt tilbage på sin plads og slet ikke er så sur endda… ja, faktisk strålede han som en sol i dag. Om det er ved udsigten til at skulle sidde lige overfor mig eller det blot var fordi han fik sin gamle plads tilbage, kan man jo så bruge lidt tid på at gisne om. Jeg tror fortsat på mirakler, så jeg satser selvfølgelig alle mine penge på det første. Eller noget 😕

Nåmmen udover at være noget “grumpy”, så er han også et godt begavet menneske og udstyret med en masse nyttig viden om snart sagt hvad som helst. Den anden dag spurgte jeg ham, om han vidste om Sallings garnafdeling stadig lå oppe på øverste etage ved siden af legetøjsafdelingen

Ja det gør den…
– og det er en af de få garnforretninger, der er tilbage i byen!

Øhhhh nåååå… den bonusinfo var ikke akkurat en jeg havde forventet at få fra en mand. Men som sagt; “F*** Google, ask me”.

Inden vi gik hjem i dag, klagede jeg min nød over, at jeg her en uge før jul, stadig mangler at købe et par gaver. Men efter anbefaling fra omtalte kollega kørte Poloen mod Storcentret kl. 18.30 – 1½ time inden lukketid. Og sørme om ikke han havde ret. Ingen problemer med parkering og ingen køer ved kasserne. At jeg så ikke fik købt alle gaverne gjorde ikke noget, for nu ved jeg, at jeg kan smutte afsted både lørdag og søndag aften uden at havne i en julegaveindkøbskaoszone.

Og i glæde over hvor smertefri turen var gået, nød jeg ekstra meget at synke ned i bilradioen og Sørens Sko’s smukke “Min engel” mens jeg sendte en varm tanke…

[mp3_embed playlst=”https://www.mettebech.dk/wp-content/plugins/mp3-player-plugin-for-wordpress/mp3/engel.mp3″ colors=”#a93436″]

♥ 

6 Comments

 • Helle

  Måske skal du lige google det alligevel.

  Det er et par år siden, at Salling lukkede deres garnafdeling. Skal du have garn – er der Designværkstedet på Boulevarden og P&P på Vejgård Torv, og så er der nogle stofbutikker som også har et mindre udvalg af garn.

  • Mette

   Det var faktisk ikke garn men elastiktråd jeg skulle bruge og Poden kom hjem med en rulle. Det må altså være lykkedes hende at købe det deroppe alligevel… mon det så er i forbindelse med deres gardinafdeling de har sådan noget?

   Jeg lader din info gå videre til “Hr. Google”, så han kan opdatere sin viden 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *