Der er længe længe til…

Den 27. november har Poden og jeg en date med et par dygtige makeup artister og for nu ikke at blive så smukke helt forgæves, har jeg bestilt billetter til DR store juleshow, der optages i Aalborg Kongres og Kultur Center samme aften, hvor vi så kan flashe vores flotte makeup 😉

Vi skal bl.a. opleve:

Shakin’ Stevens, Sissel Kyrkjebø, Suzanne Vega, Erik Hassle, Alphabeat, Medina, Burhan G, Nik & Jay, Poul Krebs, den nordisk gospel trio Marie Carmen Koppel, Ole Børud og Samuel Ljungbladh, Iben Hjejle, Nikolaj Steen, Troels Lyby, Sonja Richter, Kristian Anttila og Sylvia Vrethammar.

Og således sat i julestemning på allerbedste vis, kan vi passende finde den store julekasse frem om søndagen og omdanne huset til et inferno af lys, gran, sølv og glimmer!

Jeps… jeg glæder mig meget til jul 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *