Fredag før…

Poden er lige strøget ud af døren til fredag-før-efterårsferie-idrætsdag…. i en påklædning, med stylet hår og en makeup, der ikke lige harmonerede med, at hun skal bruge formiddagen på at løbe 5 km.

Men hvad ved en mor om det… ikke en fis… så jeg holdt klogeligt min mund!

Jeg har fri. Kaffen er sat over, rundstykkerne er i ovnen og jeg skal nyde formiddagsfreden frem til middag, hvor jeg har en fotoopgave hos en gammel kæreste i hans dyreforretning.

Ha’ en dejlig fredag!

12 Comments

 • Deborah

  Heldgvis går det da ikke ret godt, det med at holde kaje 😉 Bortset fra det, så er det som altid nogle flotte fotos. jeg synes netop det er sjovere at fotografere dyr netop fordi de ikke bare sådan står stille på komando. Og faktisk synes jeg også, at fotos af personer oftest bliver bedst, når folk ikke ved, de bliver fotograferet. Dejligt med lækkerier til den rødhårede. Hun skal jo også mærke det er weekend 🙂

 • Helle K.

  Jeg håber poden får en god gå- eller løbetur… uanset 😉 Min søn skulle også have voks i håret – så det er måske et must at se godt ud, når man løber? – og god fredag til dig 🙂

 • Helle K.

  Jeg håber poden får en god gå- eller løbetur… uanset 😉 Min søn skulle også have voks i håret – så det er måske et must at se godt ud, når man løber?

 • Pernille

  Herhjemme insisterede moderen på gummisko af den fornuftige slags og overtøj, der er til at bevæge sig i… men de har omvendt også fået at vide at der skal løbes .. 10 kilometer… jeg tænker, at det er de flere om at bestemme 🙂

 • Rikke

  Også en rigtig god fredag, og weekend, til dig 🙂

  Og for øvrigt, så behøver man vel ikke løbe de der 5 km.? Hvis man går, er det begrænset hvor meget hår og tøj kommer i uorden 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *