Hvem er den..?

Hvis man nu går og planlægger at besøge Ikea Aalborg, så vil jeg anbefale, at man holder sig fra at lægge sit besøg fredag den 1. oktober. Ja, altså med mindre man synes, det er sjovt at havne midt i noget, der vel kan ende som Danmarks/Europas/Verdens største gemmeleg.

En Facebook gruppe inviterer nemlig til “Gemmeleg i Ikea – Aalborg” og foreløbig har 2078 tilmeldt sig. Alle deltagere skal møde i hvid t-shirt/overdel…. hvem der så skal finde hvem, kan jeg ikke helt overskue… nogen forslår vagterne derude andre foreslår de Ikea ansatte (måske gi’r det sig selv afhængig af Ikea’s tolerance)… under alle omstændigheder er det da en temmelig original event.

Det bli’r den ultimative kan-Ikea-se-det-fede-i-det-testen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *