Fredags fred

For første gang meget længe har jeg sovet godt. Så selvom jeg er vågnet op til en septemberfridag med regn og blæst, og med et hoved der føles en anelse tungt, så er jeg alligevel gladere end jeg har været på det seneste. Jeg fik lettet mit hjerte i går, både her og der, og selvom det ikke direkte løste nogen ting eller gav mig nogle konkrete svar, gjorde det mig alligevel rigtig godt!

Poden sover endnu. Fire dages manglende søvn skal indhentes og det er hende vel undt. Jeg har brugt formiddagen på at kæmpe mig gennem vasketøjsbunkerne og vil snart vække hende med friskbagt “morgen”brød. Og så må jeg hellere lige få uddybet den der med karantænen på det Olympiske Stadion i Berlin 😉

Kan I have en rigtig dejlig fredag og en god weekend!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *