Så gik den…

Tiden løb fra os denne weekend… vi har været optaget stort set fra morgen til aften de sidste dage, og pludselig er det så næsten gå-i-seng-tid søndag aften! Hvor pokker blev den weekend egentlig af..?

Søndag eftermiddag blev brugt ved havnen i Aalborg på lidt fotografering og aftenen til sortering og redigering af en millionmilliard billeder. Jeg er langt fra færdig med det sidste, men jeg gider ikke mere i dag. Resultatet er til privat brug, men her er lige et sneakpeak…

Til en afveksling havnede vi alle tre foran kameraet… den slags billeder findes der ikke mange af… desværre! Men med en Pode på medie og kommunikationslinien, så kan det være jeg ender langt mere på den anden side af kameraet 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *