Der ER grænser…

Almindeligvis er jeg ret large og siger gerne ja, hvis nogen ønsker at bruge nogle af mine fotografier. Jeg vil dog gerne vide hvor og til hvad. For selvfølgelig er der grænser. Så når Poden kommer og fortæller, at hun har set et billede af vores gamle hund Dagmar på DcH  Svendborgs side under pinden “kamphunde” – så er den grænse nået..!

Ikke bare har de ikke spurgt om lov til at benytte mit billede, de har også placeret min hund i en kasse, hvor den ikke hører hjemme.

Jeg røg lige i tasterne til klubbens formand… han fik den lange version… I får den korte: &%””€#%#”

Og mon så ikke det billede er skiftet ud snarest!

5 Comments

 • Lotte

  Har lige været inde og lure på deres hjemmeside og det er ikke skiftet ud med et andet, men blevet fjernet helt. Så din opringning har da nyttet. Men sikke noget svineri. Men måske de skulle sætte sig helt ind i tingene før end de proklamerer sådan en gang fis. Måske de skulle læse bogen “Muskelhunde, hvad er det?”

 • ThinkingSpace

  Uhh, hvor er det dårlig stil… og ja, vel også direkte ulovligt! Jeg håber, at de skynder sig at undskylde, fjerner billedet og sender dig et par flasker god rødvin som et plaster på såret.

 • Brian Nilssson

  Gad vide hvor mange af de andre billeder på deres side der også er “lånte”?

  Det er træls når nogen bruger ens foto uden først at spørge om lov og jeg har også selv prøvet det. Det er derfor jeg i dag har et copyright mærke på alle mine billeder jeg ligger online. Forhindre det ikke folk i at bruge min billeder, så får de en mail og en pris på 1500 kroner og billedet bliver hurtigt fjernt!

  Mvh. Brian, Løgstør og god søndag herfra! B-)

 • Anders

  Ja, det mindste de kunne gøre var dog at informere dig om brugen og da helst kreditere dig herfor 🙂

  Anbefaler dig at kigge på Creative Commons – Jeg bruger den på min Flickr, ligesom vi bruger den i Foto/videoredaktion i Det Danske Spejderkorps. Se det her: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/dk/

  Med den i hånden kan ikke-kommercielle organisationer bruge løs af dine billeder, når de bare lige husker at kreditere dig. Det er vel det mindste man kan forlange ….

  Rigtig god søndag !

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *