Dagen derpå

Lige udover en smule hovedpine og lidt uld i munden har jeg også tømmermænd på en anden måde.

Lidt for fulde, ærlige og ikke mindst åbenmundede kolleger endte med  at gøre mig temmelig ked af det. Jeg er sikker på, at jeg over baren fik serveret nogle oplysninger, som ikke var beregnet for mine ører… selvom de i den sidste ende kan komme til at vedrøre min person. I negativ retning. Jeg håber bare, at min private relation til en kollega hører netop privatlivet til og ikke påvirker beslutninger der tages.

Ellers var det en fredag med lidt panik på hjemmefronten… planer der gik i vasken og aftaler der blev aflyst. Da min chef hørte det, blev Poden i stedet fluks hyret ind som afrydder og fik en herlig og uventet aften/nat. Det er vist første gang en medarbejder har haft et barn med til firmafest… men jeg skal hilse og sige at hun var populær, ikke mindste blandt firmaets ungersvende… der blev sendt mange og lange blikke efter den sild, der samlede flasker og glas sammen 😉

Og sådan kan alting pludselig blive vendt til noget positivt trods alt!

One Comment

  • Katrine

    Hvor har du meget glæde af hende Nanna!!!!!!

    Mon hun ikke hun skulle ha’ en charmeklud, med teksten “MIN MOR ER SINGLE” om halsen????? Lidt ala’ den hun købte til den rødhårede….

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *