1. skoledag

Det er rigtig mange år siden,  at jeg har fået lov at følge Poden i skole – men det fik jeg lov til i dag, hvor hun skulle starte i 10. klasse på Løvvangskolen. Og jeg fik lov udelukkende af den grund, at hendes knallert holder på værksted 🙂

Det har ellers været en skolestart, der har skabt visse udfordringer og har nærmet sig noget der mindede om teenagetøsehysteri. Det er jo vigtigt at få gjort et godt 1. håndsindtryk og hvad det har krævet at forberedelse med hår, tøj og makeup skal jeg vist ikke begynde at remse op her…

– men hun var klar til aftalt tid og det var det vigtigste!

Herunder er hun på sin allerførste skoledag – pigen forrest med den lyse page – dengang var det faktisk også vigtigt med tøjet… men af helt andre årsager 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *