Dum som bølgepap

Bemærkningen faldt på et online debatforum. Nærmere bestemt gik den på Dansk Folkepartis dyrevelfærdsordfører, Marlene Harpsøe, der efter et par dages negativ medieomtale pludselig begyndte at kritisere den hundelov, hun selv havde fået vedtaget, sammen med regeringspartierne og en velvillig løsgænger.

Lige som man ikke troede farcen kunne fortsætte…

Teksten er starten på et glimrende indlæg, som rammer hovedet på sømmet når det handler om den nye hundelov… læs resten her

One Comment

  • Jimmy

    Mette hun er med sikkerhed den dummeste politiker der findes i Danmark, husker tydeligt hvordan hun var fremme da de forskellige opdrættere havde været i medierne, der kritiserede hun også sin egen lov.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *