Teenagemor

Det er ikke altid nemt. Hverken at være teenager eller mor til en. Humøret svinger op og ned. Hun kan det hele, vil det hele, vil gerne behandles som en voksen – men er endu ikke klar til at tage det fulde ansvar for sit liv eller tage de svære konsekvenser, hvis noget går galt.

Vi har ikke haft de store problemer. Hun er som regel både sød, omsorgsfuld, ansvarsbevidst og omgængelig, men lige pt. sker der ting, som jeg ikke er glad for og tryg ved og hun har derfor for første gang længe fået et nej! Et klart nej. Det er accepteret uden vrøvl… så godt kender hun mig… jeg er ubøjelig, når jeg har truffet en beslutning!

Men jeg er med garanti både dum, irriterende, gammeldags og pinlig i hendes øjne. Men jeg ved – eller håber i hvert fald – at hun om nogle år vil forstå, at de få grænser der sættes bliver gjort for hendes egen skyld, fordi jeg elsker hende og fordi jeg vil beskytte hende så længe det overhovedet er muligt.

Men det er ikke altid nemt!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *