Nyhedsbreve

Er det bare mig eller fyldes jeres indbakke også dagligt med nyhedsbreve alverdens steder fra?

Gennem årene er jeg blevet tilmeldt så mange, at de nu bare ryger ulæste i skraldespanden – men nu har jeg altså sat mig for at rydde op i skidtet. Så i stedet for blot at trykke delete, gør jeg en indsats for at afmelde mit abonnement. Ud er røget FDM, Dogcity, Nellys, Olivers, Energi Nord, Stenaline, e.l.f., Bon’a Parte og Berlingske Tidende. Bare i dag!

Og jeg er sikker på, at mange mange flere ryger samme vej i takt med de kommer ind!

I samme ombæring har jeg afinstalleret de programmer jeg ikke længere bruger… DVD Rebuilder, Corel Paint shop Pro, Any DVD, Messenger, Firefox osv. Ingen grund til at bruge plads på dem længere.

Gid jeg var lige så ihærdig i oprydningen i resten af mit liv.

Men måske når jeg rent faktisk frem til dén bunke også 🙂

12 Comments

 • Deborah

  Jeg har indtil for nyeligt, ikke været meldt til så mange, men dem der var røg ud. Men en god ide at rydde op jævnligt, hvis man alligevel ikke læser. For som du siger, det kniber det med – også her!

  • Mette

   Ligegyldig information skal bare ud til højre.

   Jeg tror det næste bliver et “Nej tak til reklamer” på min postkasse… de ville sørme også være dejlige at slippe for… det ta’r jeg mig også lige sammen til en dag!

 • Marianne

  Hehe jeg lagde godt mærke til det, men regnede med at du godt selv vidste det 😉 Har du prøvet at søge på om andre får det? WordPress support forum har nogle gange ret gode løsninger.

  • Mette

   Sidst var det et pluginn, der skabte problemet – men jeg har overhovedet ikke lavet ændringer siden, så det er lidt mystisk. Jeg prøver høre dem i det forum!

 • Marianne

  Jeg er også begyndt at smide dem ud jeg ikke længere er interesseret i – men der er trods alt nogle hvor der er gode rabatkoder eller billige flybilletter i, som jeg stadig godt gider læse.

  Men små skridt Mette – læser du nogen sinde Dorthe’s Roderier? Hvor hun ind i mellem smider 10 (måske) ubetydelige ting ud – men der ryger trods alt ud.. http://dorthesroderier.blogspot.com/

  • Mette

   Jeg har også skam nogen jeg ikke vil af med… af samme årsag som du nævner.

   Jeg kendte ikke Dorthe’s Roderier, men hende skal jeg vist ha’ hentet lidt fif hos.

   (og så får man i øvrigt IGEN timeout når man skriver kommentarer her :?)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *