A single man

En helt igennem fin og smuk film. Med blændende skuespil af Colin Firth, som den plagede og selvmordstruede Universitetsprofessor Geo, der forsøger at komme sig over tabet af sit livs store kærlighed Jim. Det er en følelsesladet rejse gennem en dag i Geo liv og en beretning om mistet kærlighed, om ensomhed, og om vigtigheden af at opdage og værdsætte livets små øjeblikke.

Fotograferingen er en æstetisk nydelse. Ordene og problematikken tankevækkende.

– Når jeg kigger mig selv i spejlet, ser jeg ikke et ansigt, men et plaget blik.
– Nu skal dagen sgu bare overståes
– Måske en smule melodramatisk.
På den anden side er mit hjerte blevet knust.
– Jeg føler, jeg synker til bunds. Jeg drukner. Kan ikke få vejret.

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *