Overlade tur retur

Lørdag formiddag hentede vi podens nye kærlighed i Overlade… Overlade!!!! – jeg havde end aldrig hørt om den by og det viste sig også, at være en lille flække nær Risgårde Bredning… kunne hun ikke ha’ fundet en lidt tættere på?

Nå, men altså, afsted kørte vi… hun havde beregnet knap en times kørsel for som hun sagde, “Mor, vi kører jo ikke helt efter loven”. Øhhh nææææ, det gør vi vel ikke, men nu havde jeg jo planlagt lidt fotografering undervejs… altså… jeg kører jo ikke sådan udenfor lands lov og ret uden mit kamera… så vi lagde fra land, så vi havde god tid. Og der skulle vise sig at være utroligt smukt i området omkring Overlade!

Fyren vi skulle hente viste sig at være lidt af en rod… i hvert fald at se på. Men belært af erfaring dømmer jeg aldrig folk før jeg har lært dem at kende og da slet ikke på deres udseende/påklædning/navn/profession. Desuden har jeg den holdning, at bare han er sød ved Nanna og behandler hende ordentligt – så kan han ikke være noget ringe menneske.

Poden har været hos sin far og jeg fik ikke lejlighed til at stifte nærmere bekendskab med fyren. Ja altså bortset fra, at jeg fik lov at køre ham tilbage til Overlade igen!

Jeg håber ikke, de unge mennesker regner med, at Poloen skal til at fræse mellem Vodskov og Overlade i tide og utide. Det er min tid og i øvrigt også benzinen for dyr til! Og der er grænser for hvor ofte jeg kan lokkes med maleriske landskaber og smukke bygninger 🙂

3 Comments

 • Helle K.

  Jeg dømmer heller aldrig på udseende o.s.v. – mine børn har fået besked på, at de skal vælge kæreste efter om man kan tage toget derhen 😉

 • Brian Nilssson

  Ja, Hyllebjerg mose og Sø er et fint lille sted. Jeg husker at der for nogle år siden var en fin lille Hættemåge koloni i søen, men den er vist ikke mere… Jeg håber I havde tid til at gå ind på lokaliteten. Voldgraven omkring Lundbæk Landbrugsskole havde tidligere år knopsvaner med unger, hvilket var et smukt syn, men desværre pga. den hård vinter har knopsvanerne opgivet voldgraven ved Lundbæk, men de kommer vel tilbage næste år. Mere interessant er den lille skov der er bag Lundbæk Landbrugsskole med ynglende ravn og fiskehejre koloni… 😉

  • Mette

   Jeg så et par store rovfugle med mosen, men jeg var nu mest duperet over størrelsen på guldsmedene… de var omtrent i vægtklasse med de skovspurve, der bor ude under mit tagskæg!

   Desværre gik vi ikke ind ved landbrugskolen… det så så privat ud!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *